Ексклюзиви
пʼятниця, 20 вересня 2013 13:29

Марков: Партія регіонів це зрадники Росії, сучасні власівці - ЗМІ

Марков: Партія регіонів це зрадники Росії, сучасні власівці - ЗМІ
Ігор Марков. Фото: tvi.ua

Позбавлений депутатського мандата екс-"регіонал" Ігор Марков нагадав, що Партія регіонів і Віктор Янукович змогли перемогти на виборах виключно завдяки голосам мешканців південного сходу України. Своєю нинішньою позицією ця політична сила зрадила своєму електорату.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Росія", інформує "Цензор.нет"

"Їх передвиборні обіцянки , в основному , зводилися до наступного: що у нас будуть найтепліші і самі добросусідські відносини з Росією. Простий народ розумів це таким чином - що ми готуємося до вступу до Митного союзу. Я хотів би нагадати, що половина країни, якщо не більше, виступає за вступ України до Митного союзу", - зазначив Марков.

За його екс-нардепа, останнім часом відбулося різка зміна політичного курсу країни, а з Росії почали робити образ ворога України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович і Тягнибок точно не переможуть"

"Мені лунають дзвінки з усього південного сходу - люди обурені ось цією зрадою. Знаєте, у нас в країні досить складна політична обстановка. На заході у нас існують свої фашисти, які представлені в парламенті... З ними все просто - це наші ідеологічні вороги і з ними все зрозуміло. А ось вчинок Партії регіонів та її керівництва, якщо брати аналогію з Великою Вітчизняною війною, коли наші діди відстояли наше право на життя... так от, у нас є фашисти, а Партія регіонів повелася, як власівці", - заявив Марков.

Як повідомлялося, Вищий адміністративний суд України 12 вересня виніс рішення за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна, яким фактично позбавив Маркова депутатських повноважень.

17 вересня голова Верховної Ради Володимир Рибак на ранковому пленарному засіданні повідомив, що Марков вийшов зі складу фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Марков: Партія регіонів це зрадники Росії, сучасні власівці - ЗМІ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути