субота, 27 жовтня 2007 14:44

Людині Мороза дали Житомирську область

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Іван Плющ представив активу Житомирської області в.о. голови облдержадміністрації Юрія Забелу.

Плющ повідомив, що екс-губернатор Юрій Павленко "під час виборів був в авангарді блоку "Наша Україна – Народна самооборона", після чого висловив бажання працювати чи то в парламенті, чи то в уряді".

За словами Плюща, оскільки Павленко звернувся до президента з проханням звільнити його з посади голови Житомирської ОДА і глава держави видав відповідний указ, то Віктору Ющенку було запропоновано декілька кандидатур на цю посаду.

Як зазначив Плющ, президент 25 жовтня видав указ про призначення Забели на посаду в.о. губернатора Житомирщини.

Відповідний указ розміщено в суботу на офіційному сайті президента.

Забела до останнього призначення обіймав посаду голови Макарівської районної державної адміністрації Київської області. Як повідомлялося раніше, одночасно він є першим секретарем Макарівського райкому Соцпартії. Крім того, його брат Леонід Забела, очолює районний осередок Партії регіонів Ємільчинського району Житомирської області, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Людині Мороза дали Житомирську область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути