Ексклюзиви
неділя, 31 січня 2016 02:02

Ляшко запропонував звільнити всіх суддів та прокурорів

Ляшко запропонував звільнити всіх суддів та прокурорів
Фото: aif.ua

У прямому ефірі телеканалу "Україна" голова фракції "Радикальної партії" Олег Ляшко розповів про голосування за зміни до Конституції в частині правосуддя, передає УНН.

За словами О.Ляшка, "очевидним є те, що в Україні немає реальної реформи правосуддя, немає реформи прокурорської системи. З 160 нових керівників місцевих органів прокуратури на місці все ті ж люди. Немає жодної людини не з системи. Та ж ситуація і зі змінами в конституції в частині правосуддя. Наша фракція не підтримує ці зміни".

"Ми вважаємо, що в запропонованому варіанті система не буде реформована, відбудеться лише імітація реформ. Тому, ми представили свій альтернативний варіант, де пропонуємо поступово звільняти всіх суддів і прокурорів. Вважаємо, що єдино правильною реформою буде оновлення кадрів шляхом прозорих виборів за участю громадськості. На сьогодні у нас зібрано близько 70 підписів", — додав лідер "Радикальної партії".

На питання про реформування коаліції він відповів: "Ми публічно звернулися до президента, прем'єра, голови ВР з нашими пропозиціями, які в разі їх підтримки, дадуть нам можливість сформувати нову коаліцію. У нас є політичні та економічні вимоги. Що стосується економіки, це ключова зміна економічної програми. У першу чергу, зменшення кредитів, оновлення виробництва, ліквідація безробіття, масштабна підтримка вітчизняного експорту".

"Курс гривні падає у зв'язку з тим, що 60% нашого експорту це сировина, а ціни на нього низькі, приплив валюти в країну теж низький, і гривня залежить від кредитів. Щоб її підтримувати НБУ продає золотовалютні резерви, а якби країна стимулювала і підтримувала експорт, модернізувала власну промисловість, сільськогосподарське виробництво, це дало б можливість отримувати приплив валюти в країну. А в результаті: стабільність гривні і нові робочі місця", — упевнений депутат.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко запропонував звільнити всіх суддів та прокурорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути