понеділок, 07 лютого 2011 08:39

Львівський "регіонал" заговорив про розкол у партії

Львівський "регіонал" заговорив про розкол у партії

Голова Львівської міської організації Партії регіонів Ігор Гладиш звинуватив у незаконних діях всередині партійної структури керівника обласної організації "регіоналів" Петра Писарчука.

За його словами, головний "регіонал" Львівської області свідомо вносить розкол в ряди партії.

"Пан Писарчук 5 лютого запросив мене і зажадав написати заяву про звільнення з займаної мною посади. Причину такого рішення він не назвав. Вважаю, що пан Писарчук діє не в партійних, а в особистих інтересах. Він свідомо сприяє розколу серед "регіоналів" у Львівської області", - заявив Гладиш.

Сам же Петро Писарчук відкинув звинувачення на свою адресу.: "Я не примушував Ігоря Гладиша писати заяву про звільнення. Я прагну поліпшити роботу. На мою думку, Гладиш слід більш якісно підходити до методів організації".

Львівський політичний експерт Ігор Балинський вважає, що причина конфлікту в боротьбі за місце в партійних списках на парламентських виборах: "Думаю, тут, швидше, йдеться про боротьбу за можливість потрапити до партійних списків на парламентських виборах. Стверджувати їх будуть у центральному апараті, тому і почалася внутрішньопартійна перестановка сил ".

Між тим, за даними джерела газети "Комерсант-Україна" очолити міську партійну організацію може депутат Львівської облради, голова Залізничної районної організації ПР Олег Баран.

Сам же депутат інформацію не коментує.

"Пропозиції очолити організацію поки не надходило", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Львівський "регіонал" заговорив про розкол у партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути