вівторок, 06 листопада 2018 17:11

Луценко хоче бути президентом - експерт

Луценко хоче бути президентом - експерт
Генпрокурор Юрій Луценко увійшов у найближче оточення президента Петра Порошенка. Фото: УНІАН

Заява генпрокурора Юрія Луценка про відставку - це гра на публіку. Про це Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков.

"Коаліція не відпустила Луценка у відставку. Бо це неможливо. Швидше владна верхівка відмовиться від тіньових статків, ніж напередодні президентських виборів відбудеться відставка людини, яка знає про Петра Порошенка майже все.

Щоб Луценко дійсно збирався у відставку, йому треба було заарештувати когось із найближчого оточення президента і зробити публічну заяву. От тоді б його звільнили. А так це просто гра на публіку, дешевий піар.

Те, що Луценко хоче йти на наступні парламентські вибори, не дуже когось цікавить. Бо він увійшов у найближче оточення президента - так звану стратегічну вісімку. Він практично єдина людина, якій Порошенко довіряє. Петро Олексійович думає, що Луценко його не кине, тому не може відпустити. А Юрій Віталійович - слухняний помічник.

З іншого боку, Луценко хоче бути щонайменше прем'єром. Якщо президент Петро Порошенко стане президентом вдруге. Якщо не отримає цієї належної нагороди, тоді спробує створити власний політичний проект. А далі претендуватиме на посада президента", - каже Олександр Кочетков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Починаємо нову гру" - соцмережі обсмоктують заяву Луценка

Сьогодні генпрокурор Юрій Луценко оголосив, що йде з посади. Таке рішення він прийняв через спекуляції політиків навколо смерті активістки Катерини Гандзюк.

Зараз ви читаєте новину «Луценко хоче бути президентом - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути