пʼятниця, 25 травня 2018 11:53

Льовочкін і Бойко ніяк не можуть нажертися, тому в країні підвищують тарифи - Рабінович

Льовочкін і Бойко ніяк не можуть нажертися, тому в країні підвищують тарифи - Рабінович
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що у підвищенні тарифів на комунальні послуги зацікавлені українські олігархи

Тарифи на комунальні послуги в країні піднімають в інтересах лідерів "Опоблоку" Сергія Льовочкіна і Юрія Бойка, які володіють українськими облгазами. Про це заявив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в прямому ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Дорогі українці, вас вчергове обманюють і водять за ніс. Вам розповідають найняті вами менеджери, що може вони тарифи піднімуть, а може і ні. Прем'єр-міністр, підвищуючи вам тарифи, сказав, що це вони роблять для енергетичної незалежності, що так треба. Сьогодні ми з вами видобуваємо достатню кількість газу, щоб ним забезпечити населення. Це означає зниження тарифів в той же момент в 4,5 рази. Чому вони цього не роблять?" - обурився парламентарій.

За його словами, у підвищенні тарифів на комунальні послуги зацікавлені не Міжнародний валютний фонд та інші західні партнери, а українські олігархи.

"Днями прем'єр сказав: підвищувати тарифи нас змушують європейці. Що вас змушують? Продавати в рази дорожче газ населенню? Покажіть мені цих іноземців та давайте разом з ними поговоримо. Вас обманюють, наживаючи мільярди на газі, який добувається в Україні. Відкрийте зараз інтернет і подивіться, хто володіє облгазами країни. Там будуть Льовочкін і Бойко. Ось вони всі нажертися не можуть, ось вони і хочуть підвищення тарифів, а не МВФ", - наголосив Вадим Рабінович.

Політик вважає, що висунення на президентські вибори єдиного кандидата від південного сходу країни - вкрай малоймовірне, адже партія "За життя" не об'єднуватиметься з олігархами Льовочкіним і Бойком.

"Льовочкін нещодавно зробив заяву, що єдиним кандидатом від південного сходу України буде Юрій Бойко. Хочу сказати, що час їх, цих всіх закулісних ігор, закінчується, як і в принципі час Льовочкіна і Бойка. Я не розумію, з ким мені об'єднуватися? Вони, "Опозиційний блок", три роки голосували разом з Порошенком за судову реформу, за Яценюка, за Гройсмана. Я ж нічого такого не робив. Як з ними об'єднуватися? Як об'єднати мої чесні три роки в парламенті та їх нечесні?" - обурився лідер партії "За життя".

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін і Бойко ніяк не можуть нажертися, тому в країні підвищують тарифи - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути