понеділок, 24 вересня 2007 11:06

Кількість українських мільярдерів за рік збільшилася до 24

Кількість українських мільярдерів за рік збільшилася до 24
За версією польського журналу Wprost кількість мільярдерів в Україні  за рік збільшилася на 9 осіб і складає 24 найбагатші українці, чиї статки видання приводить в доларовому еквіваленті.

Інтернет-версія рейтингу повинна бути опублікована наступного тижня. В даний час на сайті Wprost цього рейтингу немає.

Українці серед найбагатших людей Центральної і Східної Європи займають друге місце. Більше всього росіян (43). Третє місце займають поляки (15).

Перше місце серед українців займає Рінат Ахметов ($18,7 млрд, 4-е місце в загальному рейтингу), друге - Ігор Коломойський ($8,9 млрд, в рейтингу - 14-е), третє - Віктор Пінучук ($ 7,5 млрд, 17-е місце), четверте - Сергій Тарута ($ 5,2 млрд, 21-ий), п"яте, - Дмитро Фірташ ($3,4 млрд, 27-ий).

В порівнянні з минулим роком росіян в рейтингу стало менше на 5 бізнесменів. Змінився лідер рейтингу: якщо минулого року його очолював власник футбольного клубу "Челсі" Роман Абрамович ($19,5 млрд), то в 2007 він поступився місцем росіянинові Олегу Дерипаску.

Минулого року до ТОП-100 журналу увійшли українці Ігор Коломойський, Сергій Тарута, Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Федір Шпіг, Олександр Ярославський і Петро Порошенко, пише Wprost.


Зараз ви читаєте новину «Кількість українських мільярдерів за рік збільшилася до 24». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути