середа, 19 листопада 2008 13:07

Кільчицькій розширять повноваження

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька після виходу з декретної відпустки не має наміру очолювати Головне управління з питань земельних відносин і залишиться на своїй нинішній посаді.

Про це Кільчицька повідомила сьогодні в інтерв"ю УНІАН, коментуючи інформацію в ЗМІ щодо можливого призначення її начальником Київзему.

Водночас вона не виключила, що її повноваження на посаді заступника голови КМДА будуть розширені. "Насправді про начальника будь-якого управління взагалі не йде мова. Можливо, кураторство більших напрямків – це може бути", - сказала вона.

За словами Кільчицької, що незважаючи на те, що фактично вона вже працює 2-3 тижні, офіційно приступить до виконання своїх обов"язків 24 листопада, тому що декретна відпустка в неї до 23 числа цього місяця.

На запитання, чи згодна вона взяти на себе більше обов"язків, заступник мера відповіла: "Я вважаю, що я можу займатися дуже багатьма напрямками і можу керувати. Я не знаю, які повноваження у мене будуть, як вони будуть розширені, які це будуть – земельні чи інші якісь соціальні питання – це не проблема. Коли вже буде розпорядження, тоді вже буде з"ясовано, що це конкретно".

Кільчицька також повідомила, що не має бажання балотуватися у народні депутати у разі проведення позачергових виборів до Верховної Ради.

"Мені там нема чого робити. Я буду працювати у виконавчій владі ", - сказала Кільчицька.

З літа цього року у низці ЗМІ з"являлась інформація, що Кільчицька після виходу з декретної відпустки може обійняти посаду начальника ГУ з питань земельних відносин КМДА, яка залишається вакантною з квітня ц.р.

3 квітня Київський міський голова Леонід Черновецький своїм розпорядженням звільнив від виконання обов`язків заступника голови Київської державної адміністрації - начальника Головного управління земельних ресурсів КМДА Анатолія Муховикова, задовольнивши його заяву про звільнення за власним бажанням.

Муховиков перебував на цій посаді з червня 2002 року, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицькій розширять повноваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути