четвер, 04 лютого 2010 12:38

Кабмін зобов"язав Черновецького звільнити кількох заступників

Кабмін зобов"язав Черновецького звільнити кількох заступників

Кабінет Міністрів України зобов"язав мера Києва Леоніда Черновецького привести у відповідність до законодавства кількість перших заступників голови міськадміністрації. Про це заявив народний депутат Кирило Куликов.

"Кабінет Міністрів повинен підготувати подання Президенту України щодо звільнення перших заступників голови КМДА Ірени Кільчицької і Дениса Басса, дії яких призвели до критичного стану медичної сфери столиці, занепаду сфери соціального захисту та зайнятості населення, неналежного управління корпоративними правами та земельним фондом територіальної громади Києва, зловживанням у сфері забезпечення киян житловим фондом ", - зазначив Куликов,.

З огляду на численні скарги суб"єктів господарювання про недотримання посадовими особами міськадміністрації Конституції і законів України, уряд вимагає від профільних міністерств і відомств провести комплексну перевірку Київської міськдержадміністрації з 1 по 31 березня 2010 року.

Крім того, за його словами, Кабмін звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою дати правову оцінку виявленим фактам зловживань з боку керівних осіб Київської міськдержадміністрації.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Кабмін зобов"язав Черновецького звільнити кількох заступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути