пʼятниця, 29 січня 2010 11:43

Янукович підвісив Черновецького на гачок - Гриценко

Янукович підвісив Черновецького на гачок - Гриценко
Питання щодо дострокових виборів Київського міського голови та Київради не виноситься на розгляд парламенту через позицію Партії регіонів, розповів у кулуарах Верховної Ради голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

За його словами, регіонали дали Черновецькому шанс проявити свою готовність підтримувати, в тому числі адміністративно, Віктора Януковича під час другого туру виборів президента України.

"Вони його підвісили на гачок і остаточно визначать свою позицію вже після другого туру, коли буде видно результати голосування у Києві", - вважає голова Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони.

На його переконання, оцінювати діяльність столичного мера та його команди Партія регіонів буде не з позиції мільйонів киян, а "за прихильністю до конкретного політичного тіла".

"Для мене такий критерій не значимий. Черновецького та його команду, яка дискредитувала себе під час зимових снігопадів, потрібно замінити. Я готовий проголосувати за відповідне рішення щойно це питання буде винесене на розгляд парламенту", - підкреслив Гриценко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович підвісив Черновецького на гачок - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути