пʼятниця, 22 січня 2010 12:30

Тимошенко від Тігіпка просто так не відчепиться

Тимошенко від Тігіпка просто так не відчепиться

Блок Юлії Тимошенко продовжуватиме консультації з Сергієм Тігіпком щодо його підтримки кандидата на пост президента Юлії Тимошенко у другому турі виборів.

Про це сьогодні в інтерв"ю журналістам заявив перший заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем"якін, відповідаючи на запитання, чи означає заява Тігіпка, що він допускає можливість стати прем"єр-міністром при новому президентові, що є вже якісь конкретні домовленості з Тимошенко або Віктором Януковичем.

"Консультації були, і я думаю, будуть продовжуватися", - сказав Кожем"якін.

У той же час він нагадав, що Тимошенко не збирається відмовлятися від своєї пропозиції Тігіпку стати прем"єр-міністром за її президентства, якщо у нього є такі амбіції.

"Я нічого вам нового не скажу, були контакти і були консультації", - сказав він.

Разом з тим, за словами Кожем"якіна, БЮТ відстоює, в першу чергу, таку позицію, що розмова про підтримку має відбуватися не з кимось із кандидатів, а в першу чергу, з виборцями.

"Ми будемо звертатись, у першу чергу, до виборців, які голосували за пана Тігіпка, Яценюка, Костенка, Ющенка, Гриценка, Тягнибока", - додав він.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко від Тігіпка просто так не відчепиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути