Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2012 20:54

Італійці також хочуть лікувати Тимошенко

Італійці також хочуть лікувати Тимошенко
Фото з сайту pmsbu.com.ua

Регіональна джунта області Ломбардія в Північній Італії готова направити до Києва офіційну делегацію для перевірки стану здоров'я екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Водночас італійці хочуть глибше ознайомитися з демократичними стандартами в Україні, зустрітися з опозиційми політиками.

Про це повідомила головний редактор "Української газети в Італії" Маріанна Сороневич.

"30 березня радник області Ломбардія, член Демократичної партії Карло Боргетті представив голові місцевого органу виконавчої влади Роберто Формігоні запит щодо надання допомоги лідеру української демократичної опозиції Юлії Тимошенко у зв'язку з появою повідомлень про погіршення стану її здоров'я у в'язниці", - пише Укрінформ з посиланням на видання Legno storto.

Таке рішення зумовила думка міжнародної групи лікарів, які нещодавно відвідали Тимошенко.

Нагадаємо, ув'язненій екс-прем'єрці Юлії Тимошенко запропонували пройти курс лікування у ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" (Харків), де для цього створено спеціалізований блок. Тимошенко погодилася пройти стаціонарне лікування за межами колонії, але вибір клініки залишила за німецькими лікарями, які раніше брали участь у роботі міжнародної медичної комісії.

13 квітня лікарі німецької клініки "Шаріте" оглянули запропоновану Тимошенко лікарню, однак свої висновки пообіцяли надати через кілька днів у письмовому звіті харківській владі й особисто екс-прем'єрці.

Зараз ви читаєте новину «Італійці також хочуть лікувати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути