середа, 11 квітня 2012 17:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко попередньо погодилася лікуватися у клініці "Укрзалізниці" - ГПУ

Тимошенко попередньо погодилася лікуватися у клініці "Укрзалізниці" - ГПУ
Фото: job-sbu.org

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, яка перебуває у Качанівській колонії Харкова, попередньо погодилася у вівторок переїхати до лікарні "Укрзалізниці" на лікування, повідомляють у Генпрокуратурі.

"За нашою попередньою інформацією, точніше за інформацією керівництва Качанівській виправній колонії, Юлія Тимошенко попередньо висловила згоду на переїзд до клініки у вівторок", - сказала прес-секретар генерального прокурора України Маргарита Велькова на брифінгу в середу у Києві.

Вона також підтвердила, що Генеральна прокуратура України готова сприяти організації візиту німецьких лікарів до Харкова, який попередньо заплановано на 13 квітня.

"Ми чекаємо прибуття німецьких медиків 13 квітня. Цю інформацію донесено до Юлії Володимирівни", - сказав вона.

У той же час, прес-секретар підкреслила, що наразі частина фахівців, які входять до складу міжнародної медичної комісії із обстеження Тимошенко, яка працювала в Україні в березні, вже знаходиться у Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко: "Можна також злословити про мою причетність до загибелі Майкла Джексона чи Уітні Х'юстон"

"Вони будуть готові продемонструвати німецьким лікарям ті умови, які запропоновані Юлії Тимошенко для обстеження та лікування в клінічній лікарні "Укрзалізниці", а також при бажанні обох сторін. Я думаю, що Генеральна прокуратура України також сприятиме організації візиту безпосередньо Юлії Тимошенко та німецьких фахівців", - додала Велькова.

Нагадаємо, що під час спілкування з представниками Freedom House, Тимошенко наголосила, що не проти лікуватися, але лікарню, до якої її мають перевести, повинні оглянути німецькі лікарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні заради Тимошенко замінюють вікна та російськомовні вивіски

Раніше генеральний прокурор України Віктор Пшонка дозволив лікування Тимошенко за межами Качанівській виправній колонії (Харків), де вона зараз перебуває. Тимошенко планується проводити у відділенні патології хребта та периферичної нервової системи ЦКБ № 5 "Укрзалізниці".

Однак Тимошенко відмовилася від лікування у цьому закладі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попередньо погодилася лікуватися у клініці "Укрзалізниці" - ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути