середа, 04 квітня 2012 12:20

Спецтема: Качанівська колонія

У новій палаті Тимошенко є плазма, окремий туалет і кімната для зустрічей
6

Фото: Фото: unn.com.ua

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко готують до переведення на лікування з Качанівської колонії до харківської Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці".

Журналістам дозволили сфотографувати палату Тимошенко. Для перебування Тимошенко в цій лікарні передбачено три приміщення на 9-му поверсі лікарні.

На фотографіях, зокрема, можна побачити палату з ліжком, шафою, картинами, бра для читання, умивальником, електрочайником, кулером із водою та плазмовим телевізором, окремим туалетом. У Тимошенко також буде кімната для їжі та кімната для зустрічі із захисниками.

Нагадаємо, раніше т. в.о. начальника управління Держпенітенціарної служби в Харківській області Євген Бараш повідомив, що в палаті Тимошенко відеоспостереження не передбачено.

Як повідомив головлікар лікарні Михайло Афанасьєв, фізіотерапевтичні процедури планується проводити безпосередньо в палаті Тимошенко, а в разі необхідності використання столів її доставлять в кабінет для плазмофорезу.

Він також підкреслив, що можливе перебування Тимошенко в лікарні не вплине на режим роботи установи.

Зараз ви читаєте новину «У новій палаті Тимошенко є плазма, окремий туалет і кімната для зустрічей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути