вівторок, 17 квітня 2012 17:42

Німецькі лікарі не можуть ігнорувати політичний аспект хвороби Тимошенко - лікар колонії

Німецькі лікарі не можуть ігнорувати політичний аспект хвороби Тимошенко - лікар колонії
Лікарі відзначили три аспекти хвороби Тимошенко. Фото: mediaport.ua

Лікар-терапевт екс-прем'єра України Юлії Тимошенко в Качанівській колонії Тетяна Демченко стверджує, що німецькі лікарі відзначили у хворобі ув'язненої фізичний, політичний і психологічний компоненти.

"Під час нашої зустрічі, після того, як Тимошенко була оглянута міжнародної медичною комісією, в тому числі німецькими лікарями, професор клініки" Шаріте ", зокрема зазначив, що в хворобу Тимошенко присутні 3 компоненти: фізичний, політичний і психологічний. І по їх словами, політичний момент вони не можуть ігнорувати ", - заявила Демченко.

Вона припустила, що можливо саме це і стало причиною відмови німецьких лікарів відразу надати коментарі щодо можливості почати лікування в одній з клінік Харкова, яке було запропоновано Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький посол відвідає суд над Тимошенко

"Особисто мені, як лікарю, важко зрозуміти таку позицію. З одного боку, є думки про необхідність початку лікування в короткі терміни, з іншого боку, німецькі колеги свідомо відкладає це ще додатково на 4-5 днів, тому що хочуть з кимось порадитися ", - додала вона.

Як повідомлялося, лікарі з німецької клініки "Шаріте", які приїхали до Харкова для обстеження Центральної клінічної лікарні № 5, де планується лікувати  Тимошенко, заявили про наміри з кимось порадитися, перш ніж надати свої висновки щодо лікарні, заявляє перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моїсеєнко. Вона також зазначила, що ніяких зауважень від німців українські лікарі так і не почули. На запитання, як він оцінює ЦКБ № 5, глава правління клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпл відповів, що "це гарна лікарня, але це не означає, що приміщення Тимошенко туди гарантує її одужання".

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі не можуть ігнорувати політичний аспект хвороби Тимошенко - лікар колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути