Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2007 14:02

Харківські "регіонали" вимагають звільнити свого мера Добкіна

Представники Харківської міської організації Партії регіонів встановлюють біля центрального офісу партії в Києві намети на знак протесту проти перебування на посадах мера Харкова Михайла Добкіна і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса, які також є членами ПР.

Як заявив член Харківської організації Партії регіонів Володимир Нікітін, свій безстроковий пікет партійці, які приїхали з Харкова, розпочали вчора, їх вимога - відставка Добкіна і Кернеса.

"Добкін і Кернес своїми діями просто знижують наш рейтинг, і незрозуміло, чому керівництво партії дивиться на це "скрізь пальці", - заявив Нікітін.

Водночас він визнав, що, "по суті справи", ніхто з центрального офісу партії з ними не спілкувався, хоча час від часу люди з офісу підходять до пікетувальників із запитаннями щодо безпосереднього проведення акції.

Також Нікітін заявив про затримання міліцією одного з учасників акції, також члена Харківської міської організації Партії регіонів, Тараса Шевченка. За словами Нікітіна, вчора вдень, коли "один з депутатів Партії регіонів" вийшов до пікетувальників, у нього з Шевченком відбулася "активна дискусія", той, що після чого він викликав наряд міліції, і Шевченка було затримано і відправлено до Печерського РВВС Києва.

Нікітін відзначив, що приводом для затримання стала відсутність заявки про проведення акції в місцевих органах самоврядування. На питання, чому ж вони не подали таку заявку, координатор акції відповів: "А навіщо? Ми ж до своїх приїхали правди просити".

Разом з тим, за словами Нікітіна, на даний момент місцеперебування Шевченка йому невідоме, хоча він припускає, що той продовжує залишатися в Печерському РВВС, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Харківські "регіонали" вимагають звільнити свого мера Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути