вівторок, 12 листопада 2013 22:21

Губернатор Вінниччини розповів, як його налякали в Адміністрації президента

Губернатор Вінниччини розповів, як його налякали в Адміністрації президента
Іван Мовчан Фото: gazeta.ua

12 листопада на прес-конференції голова Вінницької облдержадміністрації Іван Мовчан розповів, як пройшла його зустріч 8 листопада з президентом Віктором Януковичем.

"Спілкувались хвилин до 20-ти. Основними питаннями були розвиток інфраструктури села та підтримка і розвиток фермерських господарств. Хочу сказати, що всі завдання, які поставив перед областю президент, якраз співзвучні з планом дій, який вже у нас запроваджується. Це стосується створення робочих місць, забезпечення належного рівня заробітної плати, будівництва житла тощо", - сказав він.

Мовчан повідомив, що вдалося налагодити роботи з молокозаводами. Тепер 99% населення має угоди з підприємствами про здачу молока. В них вказується ціна молока, його якість та термін розрахунків.

"Дороги залишились нашим слабким місцем. Розуміння цього питання є і з боку президента. Сподіваюсь, що в 2014 році нам вдасться залучити достатньо коштів, щоб ремонтувати і другорядні дороги", - зазначив губернатор.

Він припустив, що цього року Вінниччина отримає рекордний урожай зернових. Якщо на сьогодні зібрано 4 млн 300 тис т, то до кінця року цифра може сягнути 5 млн т.

Звільнення губернаторів 3-х областей напередодні зустрічі Івана Мовчана та Віктора Януковича створило певну напругу.

"Уявіть собі, що ти заходиш в Адміністрацію президента, а тобі кажуть, що вчора твій колега теж зайшов сюди, а звідти пішов вниз писати заяву на звільнення. То який настрій може бути у керівника? Я приїхав тому, що попередньо записався до президента. В п'ятницю він мені телефонував. Я попросив деякі позиції узгодити. Звірити треба було дещо, бо завершується рік", - підсумував Іван Михайлович.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Вінниччини розповів, як його налякали в Адміністрації президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути