вівторок, 12 листопада 2013 20:29

Губернатор Вінниччини згадав, що Ляшко сидів за шахрайство

Губернатор Вінниччини згадав, що Ляшко сидів за шахрайство
Іван Мовчан Фото: gazeta.ua

Голова Вінницької облдержадміністрації Іван Мовчан досить скептично і спокійно віднісся до виступу нардепа Олега Ляшка на погоджувальній раді парламенту, коли той звинувачував губернатора у хабарництві. Мовляв, за сприяння губернатора з сільгоспвиробників вимагають платити по 5 дол. за кожну тону експортованого зерна.

"Я впевнений, що це було політичним замовленням. Людина, яка у свій час сиділа за шахрайство в тюрмі, тепер виконує вказівки тих чи інших політичних сил. Багатьом відомо, хто ці замовлення дає. У когось є інформація, у когось — домисли. Але життя в найкращий час розсудить всіх", - наголосив він.

Губернатор нагадав, як на початку року закликав усіх народних депутатів долучитись до проекту, який передбачає прозоро використовувати весь бюджетний і позабюджетний ресурс. А в разі потреби скоригувати негаразди.

"Замість того, щоб направити свою енергію та знання у це русло, щоб розробити алгоритм, який допоможе прозоро відображати весь процес роботи на благо нашої держави, нардеп з трибуни Верховної Ради виголошує нічим не підкріпленні звинувачення", - зауважив губернатор.

Також Мовчан відмітив, що його юристи відпрацьовують певні заходи щодо захисту від таких безпідставних звинувачень.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Вінниччини згадав, що Ляшко сидів за шахрайство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути