четвер, 01 травня 2008 10:43

Французький експерт радить Україні не вірити обіцянкам Саркозі

Франція, яка незабаром головуватиме у Європейському Союзі, планує наблизити Україну до ЄС. Про це в четвер повідомляє "Німецька хвиля" з посиланням на французьке видання "LeMonde".

Разом з тим експерти радять не робити передчасних висновків і подивитися, чи будуть прийняті якісь конкретні заходи.

За інформацією "LeMonde", французький президент Ніколя Саркозі на саміті УКРАЇНА-ЄС у вересні планує запропонувати Києву "перехід на новий рівень політики сусідства". Пропозиції, в яких йде мова, що двері Євросоюзу для України не закриті, вже були передані країнам-членам ЄС і українському керівництву.

В той же час, експерт Французького інституту міжнародних відносин Сюзані Ніс вважає, що про серйозність намірів Саркозі щодо зближення Києва і Брюсселя говорити зарано.

"Ніколя Саркозі відомий тим, що любить ефектні виступи. Він оголошує якісь нові ініціативи, а потім все виявляється не так, як він сказав", - зазначає Ніс.

Тому, на думку експерта, варто почекати і подивитися, чи підкріпить французький президент свої ініціативи конкретними вчинками, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Французький експерт радить Україні не вірити обіцянкам Саркозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути