вівторок, 19 липня 2022 20:32

Єрмак відповів на звинувачення з боку Спартц

Єрмак відповів на звинувачення з боку Спартц
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що йому образливо. Фото: president.gov.ua

Керівник Офіса президента Андрій Єрмак відповів члену Палати представників США Вікторії Спартц, яка звернулася до президента Джо Байдена з проханням перевірити можливі "російські зв'язки" керівника ОП.

Єрмак заявив про брехню, про це сказав в інтерв'ю НВ.

"Вважаю, що люди розумніші за будь-яку пропаганду, і тому жодним чином не відповідав. Хоча це образливо й абсолютна брехня", – заявив він.

Єрмак сказав, що має "постійний контакт, він не змінюється вже багато місяців" з радником президента США з національної безпеки Джеком Салліваном.

"Я з ним розмовляв минулого тижня, я з ним розмовлятиму в четвер. Якщо ми не розмовляємо, то обмінюємося текстовими повідомленнями. Таке ж активне спілкування у мене і з британськими партнерами, і з іншими. Жодних змін. Ба більше, я знаю, що розголосу так званий скандал у США не мав", – сказав керівник ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як заяви Спартц вплинули на стосунки зі США: Кулеба дав відповідь

"Скандал більше спробували поширювати в нас. На жаль, сьогодні політичні інтереси деяких наших політиків змушують їх використовувати це проти мене й нашої команди. Мої ініціативи, можете перевірити, щодо прозорості й контролю використання зброї, з'явилися задовго до того, як це почалося", – заявив Єрмак.

Про те, що Вікторія Спартц зверталася до президента США щодо перевірки Андрія Єрмака, стало відомо в липні. Також конгресменка згадала про заступника керівника ОП Олега Татарова.

Спартц заявила, що Єрмак розпочав наклепницьку кампанію проти неї.

В МЗС України сказали, що заяви конгресменки є неприхованою спробою повернути в американську політику класичні наративи російської пропаганди про начебто зв'язки керівництва України з Росією і втягнути нашу державу у внутрішню політику США.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак відповів на звинувачення з боку Спартц». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути