четвер, 15 листопада 2007 10:27

Єхануров думає, що кандидатам в нардепи подобаються "тарганячі перегони"

Бездіяльність підготовчої групи з підготовки першого засідання парламенту VI скликання демонструє відсутність державного підходу у політичних сил-переможців виборів.

Таку думку висловив член НУНС Юрій Єхануров у Львові, повідомляє УНІАН з посиланням на його прес-секретаря.

"Політичні сили, обрані до парламенту забувають, що Верховна Рада – це не політичний клуб, а орган державної влади, функціонування якого життєво необхідне для країни. Замість організації якнайскорішого початку роботи Верховної Ради робоча група демонструє відчайдушну боротьбу за тимчасові посади", - заявив Єхануров.

"Можна тільки уявити собі, що почнеться, коли на кону будуть стояти керівні посади у парламенті", - додав він.

На думку Єханурова, політичні сили – переможці виборів демонструють відсутність державного підходу, пріоритет вузькопартійних інтересів над загальнодержавними.

"Ці "тарганячі перегони" відбуваються тоді, коли майже не залишилось шансів приєднатися до Світової організації торгівлі цього року, коли під загрозою знаходиться бюджетний процес, коли своєї черги на розгляд в сесійній залі чекають сотні законопроектів", - зазначив Єхануров.

Єхануров також зазначив, що у Польщі, де вибори відбулися на три тижні пізніше, ніж українські, парламент уже працює, "а наші кандидати в народні обранці депутатами стати не поспішають".

"Українським політикам, схоже, так сподобалось працювати в умовах перманентної політичної кризи і вирішувати проблеми перегрупування, що вони роблять все, аби ситуація невизначеності продовжувалася", - переконаний Єхануров, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров думає, що кандидатам в нардепи подобаються "тарганячі перегони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути