понеділок, 16 грудня 2019 19:48

Дубілет назвав ключову відмінність нинішнього уряду від попереднього

Дубілет назвав ключову відмінність нинішнього уряду від попереднього
У плані дій уряду 78 пунктів. Фото: zaxid.net

Кабінет міністрів продовжує напрямок реформ попереднього уряду, однак робить все для їх швидшої реалізації.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

"Наші пріоритети визначені у "Програмі дій уряду". Там всього 78 цілей. Прем'єр визначив кілька напрямків, у які інвестує більше часу. Зокрема, ринок землі, приватизація, реформи охорони здоров'я, податкової системи, публічного адміністрування, системи соціальної допомоги, ринок газу й електроенергії, енергоефективність, митниця та ще багато інших.

Парадокс в тому, що не можна сказати, що реформи нашого уряду чимось принципово відрізняються від того, що планували попередні. Всі завжди багато говорили і про ринок землі, і про приватизацію. Що робити, аби країна стала заможною, більш-менш зрозуміло - це є у підручниках по макроекономіці.

Головне — реалізація. Минулий уряд багато правильних реформ проводив, але врешті-решт їх так і не запускали. Бо коли реформи правильні, хтось втрачає вплив, хтось - грошові потоки. І так все в нашій країні 29 років гальмувалось. Ключова відмінність не у напрямку реформ, а в швидкості і результаті. Ми зробимо все, щоб показати результат", - сказав Дубілет.

Дмитро Дубілет запустив в Україні пробний перепис населення. Це підготовчий етап до проведення Всеукраїнського перепису у 2020 році.

Зараз ви читаєте новину «Дубілет назвав ключову відмінність нинішнього уряду від попереднього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути