четвер, 29 травня 2008 15:36

Донецька міліція не боронитиме Луценка в Києві

Міністерство внутрішніх справ заперечує інформацію про стягування до Києва значних сил міліцейських підрозділів з Донецької області.

Про це йдеться у заяві Департаменту зв`язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України з приводу поширення деякими ЗМІ відповідної інформації.

"Така інформація не має під собою підстав та не відповідає дійсності. Жодних рішень про передислокацію підрозділів міліції з одних регіонів до інших керівництвом Міністерства внутрішніх справ України не приймалося. Працівники органів внутрішніх справ України несуть службу в звичайному режимі. Це стосується й міліції Донецької області", - наголошується в заяві.

Як звертають увагу в МВС, подібні безвідповідальні, неправдиві повідомлення можуть призвести до дестабілізації ситуації, порушення громадського спокою та посилення напруги в суспільстві.

Департамент зв"язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України звертається до представників ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію, не дезінформувати громадськість про роботу правоохоронного відомства та бути виваженими у подачі матеріалів, що можуть спровокувати негативні суспільні наслідки, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Донецька міліція не боронитиме Луценка в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути