понеділок, 12 лютого 2018 13:03

Депутату з фракції Порошенка дозволили купити 50% акцій банку

Депутату з фракції Порошенка дозволили купити 50% акцій банку
Антимонопольний комітет дозволив депутату з фракції "Блок Петра Порошенко" Руслану Демчаку придбати більше 50% акцій РВС Банку. Фото: відкриті джерела

Антимонопольний комітет дозволив депутату з фракції "Блок Петра Порошенко", заступнику голови парламентського комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслану Демчаку придбати більше 50% акцій РВС Банку.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна"

Комітет також надав дозвіл Олександру Стецюку на безпосереднє придбання більше 25% акцій РВС Банку і отримання контролю над РВС Банком шляхом отримання в управління від Демчака акцій фінустанови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп хоче викупити у росіян частку в банку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 26 серпня 2015 року продав ТОВ "Українська бізнес група" (Київ) корпорації UBG перехідний РВС Банк, який був створений на базі неплатоспроможного Омегабанку.

Нацбанк на початку листопада 2016 року скасував статус перехідного для РВС Банку, затвердив його статут і видав повну банківську ліцензію.

За даними НБУ, на 1 січня 2017 року Олександр Стецюк опосередковано через ТОВ "Українська бізнес група" володів 100% акцій банку.

За даними Нацбанку, на 1 жовтня 2017 за розміром активів РВС Банк займав 77-е місце (361,873 млн грн) серед 88 діючих фінустанов.

Зараз ви читаєте новину «Депутату з фракції Порошенка дозволили купити 50% акцій банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути