Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2009 16:59

Давидович відмовив багатьом, але не "Нашій Україні"

Давидович відмовив багатьом, але не "Нашій Україні"

Колишній голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович вступив у партію "Наша Україна", бо "вона йому найбільше до душі". Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

Давидович також розповів, що отримував багато пропозицій і від інших партій, але їм категорично відмовив.

"Я завжди працював на державній службі і займав такі посади, що я вважав, що це недоцільно поєднувати з партійною приналежністю. Оскільки в останні роки в ЦВК працював - це було виключено. До того довгий час працював в Тернопільській обласній держадміністрації. Я не вбачав можливим. А зараз я не пов"язаний ніякими державними вузлами, тому можу собі дозволити зайнятися політичними справами", - сказав Давидович.

Екс-глава ЦВК партійний квиток ще не отримав. Очікує, що це станеться на з"їзді.

"В кожного своя дорога входження у партію. В мене своя. Але це не означає, що я, як мої деякі колеги з ЦВК, автоматично ставали під знаменами якоїсь політичної сили, заробивши там собі якісь бали. Я не хочу, щоб хтось казав, що я вступив у цю політсилу, яка перемогла на минулих президентських виборах, що це, мол, якась політична плата мені. Це абсолютно з цим не пов"язано", - сказав Давидович.

Нагадаємо, що рішення про вступ Давидовича в партію було схвалене на засіданні президії партії 7 жовтня. 9 жовтня за рішенням міської партійної конференції він був обраний заступником голови Київської міської організації НУ.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Давидович відмовив багатьом, але не "Нашій Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути