субота, 23 лютого 2019 05:55

ЦВК розділила ефірний час Суспільного телебачення між кандидатами в президенти

ЦВК розділила ефірний час Суспільного телебачення між кандидатами в президенти
ЦВК розділила ефірний час між кандидатами в президенти. Фото: Кореспондент

Центральна виборча комісія шляхом жеребкування визначила дати та час виступів кандидатів у президенти в ефірі телеканалу "UA: Перший" та "Українського радіо".

Кожен з кандидатів зможе двічі виступити в телеефірі з 15-хвилинним зверненням за кошти держбюджету. Результати жеребкування були затверджені на засіданні ЦВК.

Чинний президент Петро Порошенко виступить в ефірі "Суспільного" 4 і 16 березня о 19:10. Лідер" Громадянської опозиції "Анатолій Гриценко звернеться до громадян в цей же час 11 і 26 березня.

15-хвилинні виступи лідера "Батьківщини" Юлія Тимошенко транслюватимуться по ТБ 10 і 24 березня о 20:08. В цей же час, але 2 і 14 березня громадяни зможуть подивитися передвиборне звернення Олега Ляшка - кандидата від "Радикальної партії".

Шоумена Володимира Зеленського українці зможуть побачити в ефірі телеканалу "UA: Перший" о 19:30 9 і 23 березня. Кандидат від "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко виступатиме в цей же час 4 і 16 березня.

В ефірі "Українського радіо" звернення Порошенко буде транслюватися 7 і 16 березня, Гриценко - 8 і 21 березня, Бойко - 2 і 13 березня, Зеленського - 7 і 19 березня, Тимошенко і Ляшка - 1 і 12 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала вже 357 міжнародних спостерігачів

Президентська кампанія в Україні офіційно стартувала 31 грудня. Вибори глави держави призначені на 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК розділила ефірний час Суспільного телебачення між кандидатами в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути