субота, 08 червня 2013 13:27

Чесний суд про чесні вибори: ніяких порушень у Василькові і близько не було

Чесний суд про чесні вибори: ніяких порушень у Василькові і близько не було
Молоденька суддя Брагіна. Далеко піде ФОТО: Facebook Vladlen Sergiyenko

Київський окружний адмінсуд відмовився задовольнити позов Миколи Неділька - адвоката кандидата на посаду мера Василькова Валерія Поповича - проти Васильківського тервиборчкому з вимогою визнати недійсними результати виборів 2 червня

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив спостерігач, активіст Владлен Сергієнко.

Також суд зобов'язав Неділька оплатити судовий збір, який був сплачений заздалегідь. В даний час позивачі планують подати апеляцію, повідомляє Українська Правда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виборах у Василькові зникло 500 бюлетенів, що перевищує різницю між 1-м і 2-м місцем

Як зазначив Сергієнко, засідання суду під головуванням судді Брагіної, завершилося винесенням постанови з "дебільними формулюваннями, виписками на статті законодавства про вибори, купою орфографічних помилок і спотворенням прізвища "переможця" на Сабаш С.В. (кандидат, який переміг на виборах за підсумками підрахунку голосів - Володимир Сабадаш - ред.)".

"Київський окружний адмінсуд фактично відмазався від позову з наданням повної картини фальсифікацій, які відбувалися в місті під час голосування. Відеодокази ... були спрямовані главам опозиційних парламентських фракцій, належним чином подані через канцелярію суду, однак про них у постанові взагалі навіть і не згадувалося", - зазначив Сергієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Василькові відбулась фальсифікаційна вакханалія — націоналісти

Як відомо, на виборах мера Василькова, які пройшли 2 червня, виборча комісія Василькова визнала переможцем представника Партії регіонів Володимира Сабадаша. Його відрив від кандидата-"ударівці" Сергія Сабова склав 234 голоси.

Третє місце зайняв двічі екс-мер Василькова Валерій Попович. Він оскаржив дії ТВК, а його штаб заявив про викриття спроби фальсифікації виборів, організованої сином і племінником голови ТВК Василькова Наталі Маркової.

Зараз ви читаєте новину «Чесний суд про чесні вибори: ніяких порушень у Василькові і близько не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути