вівторок, 04 червня 2013 18:52

"Партія регіонів могла б поставити мавпу і зробити її мером" - нардеп про вибори у Василькові

"Партія регіонів могла б поставити мавпу і зробити її мером" - нардеп про вибори у Василькові
Володимир Курінний. Фото: tvi.ua

На виборах мера міста Василькова була такі фальсифікації, що перемогла би й мавпа, якби її висувала Партія регіонів. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Володимир Курінний.

"Є багато факторів, які так чи інакше вплинули на результати в різних містах вони різні у Василькові щоб ми не говорили не змогли мобілізувати опозиційного виборця, не долучилися представники "Свовободи" і "Батьківщини" до допомоги єдиному кандидату. Все це так, але все це принципового значення для результату виборів не мало. Насправді, у Василькові відбулася підтасовка і фальсифікації воєвиявлення громадян. Депутати, які там були могли зупинити лише відверті фальсифікації такі як вкид. Тоді депутати - зброя, але депутат не може один зупинити каруселі і злочинців, які голосують, хоча мешкають в інших регіонах. Вони працюють під прикриттям правоохоронних органів. Члени більшості комісії пов`язані з районною адміністрацією голова якої, до речі, і був кандидатом " - сказав він.

Нардеп зауважив, що на тій дільниці, де він працював каруселей не було.

"Там була спроба знищити будья-який контроль за виборами, комісія була агресивно налаштована. Якщо якийсь спостерігач проявля професійність його одразу видаляли із дільниці. На цій дільниці була одна єдина людина, яка знала закон про вибори. Голова комісії не знала закону взагалі, за те вона знала телефон Беркуту".

Курінний зауважив, що закон "про місцеві вибори" можна перейменувати у закон про фальсифікацію місцевих виборів, бо він "не дає можливості контролю над фальсифікаціями".

" З таким законом у нас ніколи не буде чесних виборів. Це були не вибори у Василькові. Говорили колись, якщо мавпу висуне в кандидати опозиція, то вона переможа і це так, опозиція має величезний рейтинг. Однак, за умови, що будуть чесні вибори. За цієї системи, що була у Василькові якраз навпаки. Партія регіонів могла б поставити мавпу і зробити її мером, не важливо кого б вона поставила, бо не виборці обирають.

Зараз ви читаєте новину «"Партія регіонів могла б поставити мавпу і зробити її мером" - нардеп про вибори у Василькові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути