понеділок, 26 листопада 2007 09:26

Черновецький відсвяткував своє 56-річчя

У неділю, 25 листопада, столичному градоначальникові Леоніду Черновецькому виповнилося 56 років.

Особливих приготувань і великої вечірки він влаштовувати не став, вирішив відзначити чергову річницю традиційно разом з дітьми і внуками, пише газета "Сегодня". "Додзвонитися до нього було практично неможливо, напевно, приймав багато поздоровлень. Особисто від себе подарую книгу про кращі битви світу", - розповів близький до сім`ї іменинника депутат Київради Сергій Березенко.

Оскільки мер - людина не бідна, при цьому він не раз заявляв, що дорогі подарунки не приймає, то депутати і чиновники планують дарувати йому щось просте і миле серцю.

Наприклад, депутати його фракції вирішили купити картину з краєвидом Києва. Свою книгу "Крах партійного колоса" (про розвал СРСР) з автографом при зустрічі подарує і Іван Салій, у минулому заступник голови КМДА.

Чи є в цьому якийсь натяк, колишній заступник мера не сказав. Зате зізнався, що думав подарувати хорошу дорогу випивку, але мер не п`є, так що сенсу не було.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький відсвяткував своє 56-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути