четвер, 04 жовтня 2007 15:23

Черновецкий призначив директора Бессарабського ринку

Київський міський голова Леонід Черновецкий призначив своїм розпорядженням на посаду директора комунального підприємства "Бессарабський ринок" Аллу Буцан, яка очолювала це підприємство з грудня минулого року.

Про це в четвер повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Даним розпорядженням встановлено укласти з Буцан контракт строком на 3 роки.

Крім того, в середу, 3 жовтня, закрито виконавче виробництво щодо відновлення на роботі колишнього директора Бессарабського ринку Анатолія Плахотнюка.

У листопаді 2006 року проти Плахотнюка було порушено кримінальну справу у зв"язку зі значною кількістю порушень, виявлених під час перевірки фінансово-господарської діяльності ринку. У квітні цього року Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення про відновлення Плахотнюка на посаді.

9 серпня Київська міськадміністрація за рішенням Шевченківського суду Києва відновила на посаді директора комунального підприємства "Бессарабській ринок" Плахотнюка і відразу ж звільнила його за грубі порушення трудових обов"язків і фінансові порушення.

Таким чином, з 9 серпня трудовий контракт з Плахотнюком був розірваний, і на цю посаду строком на шість місяців призначена Алла Буцан, яка здійснює керівництво підприємством з листопада 2006 року, повідомляє Інтерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Черновецкий призначив директора Бессарабського ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути