вівторок, 24 липня 2012 09:03

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівці" розробляють план викрадення Тимошенко - ЗМІ

"Бютівці" розробляють план викрадення Тимошенко - ЗМІ
Юлії Тимошенко готують втечу? Фото: donbass.ua

Джерела видання "Сегодня" в Державній пенітенціарній службі заявляють про те, що прихильники Юлії Тимошенко нібито готують втечу для неї. До того ж, за інформацією видання, в вона ще сама не знає про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під судом у Харкові побили п'ятьох "бютівців"

За даними джерел в тюремному відомстві, радикально налаштовані соратники Тимошенко нібито опрацьовують кілька сценаріїв викрадення століття. Стаціонарні: з лікарні № 5 та Качанівської колонії, коли вона повернеться після лікування. А також варіанти мобільні: по шляху в "Качанівку" і звідти - до суду або лікарню. Люди, за словами тих же джерел, вже отримали консультації експертів на предмет уразливості кожного з силових варіантів. І зараз нібито шукають велику суму грошей - без фінансової підтримки їх плани приречені на провал.

"Оскільки Юлія Володимирівна заявляла, що нікуди з України не виїде, - говорить співробітник ДПС, - їй про втечу не повідомляють, і вона про нього поки не знає, щоб не було витоку інформації. Адже і камера, і палата під контролем".

До участі у звільненні Тимошенко, за словами джерела, залучаються впливові опозиційні політики (не лише українські), відставники силових структур і колишні учасники бойових дій - нібито воїни-афганці з числа її прихильників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор впевнена, що Тимошенко може приймати участь в засіданнях суду

Спецоперація "Втеча" ("Втеча"), за словами співрозмовників "Сегодня", розробляється за всіма правилами військово-оперативного мистецтва та з використанням досвіду - вітчизняного, російського та далекого зарубіжжя.

За відомостями джерел видання, Тимошенко нібито планують вивезти імовірно в сусідню Росію, до якої від Харкова рукою подати. Для гвинтокрилої машини пара хвилин льоту - піднятися і сісти в домовленої точці на суміжній території, де втікачку чекатиме група підтримки, яка і відвезе її в безпечне місце. Потім Тимошенко зможе звернутися з проханням про політичний притулок до російської влади, і ті, якщо підуть їй назустріч, оформлять її у профільний медзаклад.

 

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" розробляють план викрадення Тимошенко - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути