понеділок, 23 липня 2012 15:36

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Через "нахабних людей в солідних костюмах" Тимошенко можуть виставити з лікарні

Через "нахабних людей в солідних костюмах" Тимошенко можуть виставити з лікарні
Михайло Афанасьєв наскаржився на нардепів, які "вимахували" у лікарні мандатами. Фото: "Батьківщина"

Народні депутати з фракції "БЮТ-Батьківщина" продовжують порушувати режим медичного закладу, незважаючи на неодноразові прохання керівництва Центральної клінічної лікарні № 5, а також пацієнтів клініки.

Про це заявляє прес-служба МОЗ, посилаючись на головного лікаря ЦКБ № 5 Михайла Афанасьєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогоднішні події Тимошенко сприймає як посилення політичних репресій - Власенко

За словами головлікаря, дії депутатів є провокаційними і порушують в першу чергу права звичайних людей.

"Дії народних обранців є провокаційними, і головне, що вони, в першу чергу, такими діями просто нехтують правами та інтересами звичайних людей - наших пацієнтів. Така поведінка викликає обурення у працівників нашої лікарні, які вже втомилися від постійних "навал" нахабних людей в солідних костюмах, які, вимахуючи мандатами, дозволяють собі загрожувати ліфтерові, щоб той доставив їх на 9 поверх і все це в 5:30 ранку", - повідомив Афанасьєв.

Він нагадав, що в ЦКБ № 5 постійно перебувають близько 450 пацієнтів, які "теж люди, які потребують кваліфікованої допомоги лікарів, спокої та повазі до себе".

"Хочу вкотре наголосити, що особисто я, як керівник даного медичного закладу, з метою недопущення безладу в лікарні змушений буду звертатися до центрального органу виконавчої влади в галузі охорони здоров'я з проханням розглянути питання щодо термінів подальшого перебування пацієнтки Тимошенко в лікарні. Для підняття такого питання перед комісією МОЗ, на мою думку, є досить медичних аргументів. По-перше, стан здоров'я пацієнтки є стабільним, крім того, вона успішно пройшла реабілітаційний курс, рекомендований їй німецькими медиками", - зазначив Афанасьєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша реакція буде адекватною" - Власенко про примусове доставлення Тимошенко в суд

Він також вкотре звернувся до народних депутатів з проханням поважати роботу медичного персоналу та пацієнтів лікарні. "Я нагадую народним депутатам про совість і моральності, яку вони схоже втрачають, як тільки переступають поріг нашого закладу. Прошу їх мати елементарну повага до пенсіонерів, до інвалідів, які лікуються в лікарні, і через поведінку політиків змушені постійно спостерігати гучні провокації. Крім того, прошу цих же депутатів поважати роботу і санітарних працівників ЦКБ, які змушені після кожного переможного випаду депутатів по декілька разів прибирати і проводити дезінфекцію в лікарняних приміщеннях ", - додав головний лікар ЦКБ.

Зараз ви читаєте новину «Через "нахабних людей в солідних костюмах" Тимошенко можуть виставити з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути