Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2012 15:21

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Сьогоднішні події Тимошенко сприймає як посилення політичних репресій - Власенко

Сьогоднішні події Тимошенко сприймає як посилення політичних репресій - Власенко
Сергій Власенко каже, що репресії проти Тимошенко посилюються. Фото: obozrevatel.com

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає те, що відбувається в суді у справі про зловживання корпорації ЄЕСУ "продовженням нагнітання політичних репресій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша реакція буде адекватною" - Власенко про примусове доставлення Тимошенко в суд

"Те, що відбулося сьогодні в судовому засіданні, Юлії Володимирівна сприймає як продовження нагнітання політичних репресій, як незмінне бажання доставити її в суд яким завгодно способом, в якому завгодно стані, порушуючи всі можливі норми з однією-єдиною метою для того, щоб до рішення Європейського суду з прав людини отримати другий вирок у абсолютно надуманими звинуваченнями", - сказав Сергій Власенко журналістам після зустрічі з екс-прем'єром в понеділок біля ЦКБ № 5.

Він ще раз підкреслив, що у висновку судово-медичної експертизи не містяться прямої відповіді на питання, чи може Тимошенко брати участь у суді.

Власенко повідомив також, що екс-прем'єр написала заяву з проханням відновити лікування болю в спині, яке було перервано у зв'язку з появою висипу на шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові під судом провокатори до депутатів застосували силу - "бютівець"

"Протягом останніх двох тижнів Юлію Володимирівну не лікували від проблем спини у зв'язку з проявами невідомої шкірної хвороби. Юлія Володимирівна зробила заяву про те, що вона просить відновити лікування, тому що, на жаль, вона була позбавлена ??можливості покращувати стан здоров'я і навіть приймати знеболюючі", - сказав Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Сьогоднішні події Тимошенко сприймає як посилення політичних репресій - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути