понеділок, 23 липня 2012 10:47

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У суді над Тимошенко були присутні "регіонали" - "бютівець"

У суді над Тимошенко були присутні "регіонали" - "бютівець"
Фото: radiosvoboda.org

Експертний висновок щодо стану здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко налічує три томи.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Сергій Сас.

За його словами, сьогодні на судовому засідання у Харкові к справі ЄЕСУ головуючий суддя Костянтин Садовський зачитав експертний висновок щодо стану здоров'я підсудної. "Документ полягає в тому, що вона здоровіша всіх здорових. Він нараховує три томи. Це та експертиза, про яку говорили раніше", - зазначив депутат.

"У нас, виявляється, експерти є лікарями, тому вони роблять експертні висновки. Якщо людина майже прикута до ліжка, то це, на їх думку, нічого не означає і не заважає їй правильно сприймати події. Представники держзвинувачення підтримали цей висновок. Було клопотання захисників, що вони не мали можливості ознайомитися із цим документом. Попросили час на ознайомлення. Суддя вирішив зробити перерву до 31 липня", - наголосив Сас.

"Бютівець" повідомив, що у залі засідання були присутні противники Тимошенко. "Навіть депутати із Партії регіонів, зокрема Дмитро Шенцев та Сергій Гусаров. Їх було до десяти чоловік", - розказав політик.

Він зізнався, що не знає, скільки часу ще може тривати перенесення засідання суду у справі екс-прем'єра і додав, що не пов'язує їх переноси із розглядом цього питання у Європейському суді з прав людини.

Зараз ви читаєте новину «У суді над Тимошенко були присутні "регіонали" - "бютівець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути