понеділок, 23 липня 2012 16:09

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Молодики кримінальної зовнішності хапали "бютівців" за горло під судом Тимошенко
20

Фото: Фото: прес-служба "Батьківщина"

Сьогодні у Харкові біля суду, де мала слухатись кримінальна справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко, її противники напали на народних депутатів.

Cутичка сталася, коли прихильники екс-прем'єра спробували встановити звукопідсилюючу апаратуру. До них підбігли молоді люди у спортивних костюмах і почали штовхати. Забіяк спробувала розняти міліція.

Прихильникам Тимошенко все ж таки вдалося встановити апаратуру і вишикуватися кільцем навколо неї.

Депутат від БЮТ Юрій Прокопчук розповів, що близько 9.15 він разом із колегами Андрієм Павловським, Юрієм Одарченком, Олександром Абдулліним та Андрієм Сенченком допомагали прихильникам Тимошенко розвантажувати сцену та апаратуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через "нахабних людей в солідних костюмах" Тимошенко можуть виставити з лікарні

Прокопчук наголосив, що цьому почали перешкоджати противники екс-прем'єра. "Було декілька спроб нас витіснити. З боку провокаторів було від 50 до 100 людей. Нас спочатку було менше. Один із братків наніс серйозний удар Андрію Павловському по обличчю. Окуляри не розбив. Андрія до лікарні не забрали. Мені був ззаду нанесений удар в бік, очевидно, кулаком. Нас били по ногах. Коли я повідомив полковнику міліції про те, що скоєно злочин із застосуванням сили до групи народних депутатів, попросив встановити осіб. Той перебував у легкому ступорі. Він бачив, що відбувається злочин, з іншого, розумів, що це представники сьогоднішньої влади. Не знав, як реагувати. Ця група молодчиків корегувала свої дії із харківської міліцією", - зазначив депутат.

Депутати збираються подавати скаргу до прокуратури про порушення кримінальної справи за фактом побиття.

Зараз ви читаєте новину «Молодики кримінальної зовнішності хапали "бютівців" за горло під судом Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

224

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути