понеділок, 23 липня 2012 22:16

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Влада налаштована на серйозні сценарії" - нардеп про харківську бійню

"Влада налаштована на серйозні сценарії" - нардеп про харківську бійню
За словами Одарченка, Калашніков приїхав під суд із таким звукопідсилюючим обладнанням, якого, мабуть, у Мадонни не буде. Фото: Анатолій БАБАК

Сьогодні під час мітингу під апеляційним судом у Харкові, де мало відбутися засідання у справі екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко влада готувалася до чогось серйозного.

Так вважає народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"По мітингу, який сьогодні відбувався під Харковом, було видно, що тут влада готувалася до чогось особливого, - говорить він. - Бюджетників було зібрано в разів п'ять більше, ніж зазвичай. Вони гнали тут відомого спікера й технолога Калашнікова, який приїхав із усім своїм звукопідсилюючим обладнанням, якого, мабуть, у Мадонни не буде. Й був організований такий начебто всенародний процес на чолі з Калашніковим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодики кримінальної зовнішності хапали "бютівців" за горло під судом Тимошенко

За словами Одарченка, учасниками цього заходу були переважно працівники бюджетної сфери.

"Відчувається, що все це, на мою думку, є побічним доказом того, що влада налаштована на серйозні сценарії. Не дивлячись на хворобу Тимошенко, вони хочуть до рішення Європейського суду мати рішення суду наче по сфальсифікованих інших справах", - заявив "бютівець".

Нагадаємо, сьогодні, 23 липня, у Харкові біля суду, де мала слухатись кримінальна справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко, її противники напали на народних депутатів. Cутичка сталася, коли прихильники екс-прем'єра спробували встановити звукопідсилюючу апаратуру. До них підбігли молоді люди у спортивних костюмах і почали штовхати. Забіяк розняла міліція.

Зараз ви читаєте новину «"Влада налаштована на серйозні сценарії" - нардеп про харківську бійню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути