вівторок, 20 травня 2008 11:41

БЮТ: Ющенко не буде кандидатом у президенти від демсил

Мені здається, що Віктор Андрійович сам намагається нівелювати ідею, що БЮТ підтримає його на майбутніх виборах Президента. Про це заявив народний депутат України від БЮТ Валерій Писаренко.

Відповідаючи на питання, чи не передумає БЮТ після того, як було відкрито кримінальну справу проти Андрія Портнова, підтримувати кандидатуру Віктора Ющенка на президентських виборах, політик зазначив:

Ми не бачили, щоб Ющенко возивТимошенко. Частіше він возить зовсім інших політиків...

"Віктор Андрійович втратив демократичні позиції і зрозуміло, що він ніколи не буде кандидатом від демократичних сил. Аналізуючи останні події, пов"язані з діями Віктора Ющенка, можна зрозуміти, що він намагається балотуватися не від демократичних сил, а від абсолютно інших".

Ми останнім часом не бачили, щоб він за кермом возив Юлію Тимошенко. Частіше він возить зовсім інших політиків з інших політичних сил", - додав Валерій Писаренко.

18 квітня цього року під час візиту до Донецька Президент України Віктор Ющенко відвідав стадіон "Шахтар", що будується. Стадіон належить Рінату Ахметову.

Після прибуття глави держави найбагатша людина України близько п"яти хвилин показувала Президентові будівництво. Потім, спочатку Рінат Ахметов, а потім Віктор Ющенко, сіли в машину і удвох виїхали зі стадіону на великій швидкості.

За кермом автомобіля знаходився Президент України, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: Ющенко не буде кандидатом у президенти від демсил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути