понеділок, 06 жовтня 2008 22:48

БЮТ підписав заяву про відновлення коаліції

Фракція БЮТ заявляє, що виступає категорично проти позачергових парламентських виборів і вважає, що прагнення їх провести за будь-яку ціну є безвідповідальним кроком і злочином проти всієї країни і її громадян.

Як мовиться в заяві фракції БЮТ у відповідь на звернення Президента України Віктора Ющенка до депутатів Верховної Ради, "всі неправдиві заяви про нібито створенні коаліції між Блоком Юлії Тимошенко з фракціями Партії регіонів і комуністів виявилися звичайним міфом".

Фракція БЮТ у повному складі підписала заяву про відновлення демократичної коаліції. Дві третини фракції блоку Наша Народна для України самооборона також готові негайно відновити діяльність демократичної коаліції, говориться в заяві.

Для остаточного вирішення фракції НУ-НС про повернення до демократичної коаліції потрібно лише одне – відповідальне рішення Президента Ющенка, відзначають в БЮТ.

Як повідомлялося, Президент України Віктор Ющенко підкреслює, що призначить позачергові вибори у Верховну Раду, якщо політичні сили не створять коаліцію в парламенті VI скликання.

Також Ющенко дає парламентським політичним силам ще декілька днів для проведення діалогу відносно створення коаліції.

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді зібрала 155 підписів депутатів своєї фракції за створення коаліції з фракцією Блоку Наша Україна -  Народнга Самооборона, повідомляє Кореспондент.net.
Зараз ви читаєте новину «БЮТ підписав заяву про відновлення коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути