середа, 05 грудня 2007 08:29

Бродський : У Тимошенко Шуфрича називають "Настею"

Бродський : У Тимошенко Шуфрича називають "Настею"
Коментуючи "Українській правді" слова Шуфрича про те, що Михайлом Бродським рухає комплекс невдалого Шекспіра, сам Бродський заявив:

"Я спеціально випущу книгу "Нет повести печальнее на свете, чем повесть о бюджетном комитете". Саме в бюджетному комітеті відбулося зближення Тимошенко і Шуфрича".

Окрім того, Бродський сказав, "що Нестор і Юля, як близькі одне одному люди, приїжджали" до нього додому на звану вечерю.

"...І свідком цього були моя дружина, моя охорона і моя домробітниця. І після цього Турчинов влаштував Тимошенко скандал за таку необережність", - додав він.

Також Бродський обурився тим, що Шуфрич назвав його "Монею". "Так, я єврей, і це всі знають, і Михайло - це не єврейське ім"я. Однак і Нестора всі наближені до Тимошенко називають Настею", - помстився Бродський.

Нагадаємо, що Бродський ефірі "Інтеру" минулої п"ятниці заявив, що між Тимошенко і Шуфричем був роман, який тривав 8 років.

Після цієї заяви Бродського до епатажного політика причепилося нове прізвисько - Шекспір. Так охрестив його Нестор Іванович: "Шекспір, блін!".

"Ви знаєте, Моні Бродському не дають жити нормально дві речі - лаври успішного політика, яких він так дотепер і не домігся, і слава Шекспіра, який раніше за нього розповів світові "сумну повість про Ромео та Джульєтту", - зауважив Шуфрич в інтерв"ю "Сегодня".

Він заявив, що ніякого роману з Тимошенко у нього не було, окрім того він, як і раніше, холостяк.

За матеріалами: Українська правда, "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Бродський : У Тимошенко Шуфрича називають "Настею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути