понеділок, 14 січня 2008 19:31

Більшість може залишитися в меншості

Комітет з питань регламенту Верховної Ради пропонує на розгляд парламенту проекти постанов про дострокове припинення повноважень 5 народних депутатів.

Про це повідомляє інформаційне управління Верховної Ради.

Розглянувши на засіданні заяви народних депутатів України Миколи Сивульського, Євгена Корнійчука, Сергія Буряка, Михайла Лівінського та Раїси Богатирьової щодо складення депутатських повноважень, комітет прийняв рішення підтримати заяви зазначених народних депутатів України і внести на розгляд верховної Ради відповідні проекти постанов про дострокове припинення повноважень депутатів.

Як відомо, Микола Сивульський очолив КРУ, Євгена Корнійчука призначено заступником міністра юстиції, Сергія Буряка - головою податкової, Михайла Лівінського – керівником апарату прем"єра, Раїсу Богатирьову – секретарем РНБО.

Позбавлення згаданих депутатів мандату призведе до того, що в фракціях коаліції залишиться 223 депутати.

Як відомо, після позбавлення депутатських повноважень членів уряду, Партія регіонів вимагала від спікера Арсенія Яценюка оголосити про припинення діяльності коаліції, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Більшість може залишитися в меншості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути