середа, 09 квітня 2014 04:44

Аваков розповів НАТО, як українці прагнуть зближення з Альянсом

Аваков розповів НАТО, як українці прагнуть зближення з Альянсом
Арсен Аваков. Фото: zik.ua

Перспективи України на шляху до членства в європейській системі безпеки обговорили міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та директор офісу НАТО в Україні Марчін Кожіел.

Як повідомили у прес-службі МВС, Аваков зазначив, що зараз українське суспільство, як ніколи, хоче зближення з НАТО, і час переходити від слів до справи.

"Ті реальні кроки, які ми робимо, будуючи наш діалог, мають привести до якихось відчутних результатів у найближчому майбутньому", – наголосив глава МВС.

Він зауважив, що добре розуміє, що сьогодні НАТО не готове обговорювати перспективи членства України в цій організації. Проте якщо такі перспективи все-таки є, то говорити про них треба саме зараз.

"Ці переговори, безумовно, мають бути на найвищому рівні. Нам належить робити все, щоб бути до цього готовим, мати комунікацію та виконувати всі програми, які в нас намічені, і які достатньо важливі", – сказав Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Аваков розповів НАТО, як українці прагнуть зближення з Альянсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути