четвер, 10 липня 2008 08:50

Антикорупційним бюро керуватиме особисто Луценко

Найближчим часом в шести регіонах України запрацюють підрозділи Антикорупційного бюро Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України.

Пор це в Києві на зустрічі з офіцерами зв"язку провоохоронних органів іноземних держав, акредитованими в Україні, повідомив керівник Центрального управління Антикорупційного бюро Олександр Демідов.

Він пояснив, що підрозділи АКБ підпорядковуватимуться безпосередньо міністру внутрішніх справ та його першому заступнику.

Разом з тим Демідов поінформував присутніх про стан боротьби МВС і ГУБОЗ з корупцією та оргзлочинністю.

Зокрема, за його словами, цього року за матеріалами ГУБОЗ до кримінальної відповідальності притягнуто 2,5 тисячі осіб, ліквідовано 152 канали незаконного надходження в України наркотиків.

Порушуючи тему корупції, Демідов зазначив, що "на сьогоднішній день найбільш корумпованою сферою в Україні є земельна сфера".

У свою чергу, в прес-службі ГУБОЗ МВС України повідомили, що протягом першого півріччя органами внутрішніх справ викрито понад 2 тисячі фактів хабарництва, складено понад 1,5 тисячі протоколів про корупцію, з яких по 1169 вже винесено судове рішення, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Антикорупційним бюро керуватиме особисто Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути