Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2008 12:13

Яценюку до лампочки кобила поперед возом чи віз поперед кобилою

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявляє, що вестиме пленарне засідання навіть, якщо трибуну знову буде заблоковано.

Про це він заявив після того, як Партія регіонів знову стала наполягати спочатку проголосувати за припинення розгляду проекту Олени Лукаш про зміни до виборчого законодавства, яким Рада завершила роботу 2 тижні тому, і тільки потім переходити до інших питань порядку денного.

Водночас Яценюк нагадав, що 4 лідери фракцій дали йому команду як голосувати.

"Що ж ви мене ставите в дурне становище", - запитав голова парламенту.

"Вибачте, моя посада до лампочки, народ же дивиться, як ми працюємо. Ну запустіть же процес. До чого ми будемо розглядати, кобила поперед возом чи віз поперед кобилою? Все іде в порядку денному - і бюджет, і вибори, все іде", - обурився він.

"І не буде БЮТ блокувати розгляд питання, а навіть якщо буде, то мені доведеться вести засідання в заблокованому режимі. Тому що ми домовилися, що розглядаємо всі питання порядку денного. Інакше знову зірвемо домовленості", - запевнив спікер.

Як відомо, зранку депутати погодились голосувати спочатку антикризові проекти. А потім зміни до виборчого законодавства, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюку до лампочки кобила поперед возом чи віз поперед кобилою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути