неділя, 20 квітня 2008 16:20

Яценюк сьогодні їде до Португалії

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк 20-23 квітня відвідає з офіційним візитом Португальську Республіку.

Як повідомили у прес-службі ВР, виліт спікера до Португалії заплановано на сьогодні на 17.40.

Програмою візиту передбачені зустрічі голови Верховної Ради України з Президентом Португальської Республіки Анібалом Каваку Сілвою, з головою Асамблеї Республіки Португальської Республіки Жайме Гаммою, з Державним міністром та міністром закордонних справ Португалії Луїшем Філіпе Маркешем Амаду.

Також заплановані переговори Яценюка з міністром економіки Португалії Мануелем Пінью, з президентом Агентства з інвестицій та зовнішньої торгівлі Португалії (АІСЕР) Б.Орта та з представниками ділових кіл Португалії.

Голова Верховної Ради України візьме участь у спільному засіданні Комісії з європейських питань, Комісії з питань оборони Асамблеї Республіки та парламентської групи дружби "Португалія-Україна" та у відкритті семінару "Португалія-Україна - Європейський Союз", організованого Фондом "Open Ukraine - Відкрий Україну", Португальським інститутом міжнародних відносин та Представництвом Європейської Комісії в Португальській Республіці.

Голова Верховної Ради України також проведе зустріч з керівниками та активістами організацій української громади в Португальській Республіці, під час якої обговорюватиметься питання перебування української громади на території Португалії (українська громада у Португалії є найбільшою у країнах ЄС).

Яценюк також дасть інтерв`ю представникам місцевих друкованих та електронних ЗМІ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк сьогодні їде до Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути