неділя, 30 грудня 2007 18:01

Тимошенко висловила співчуття пакистанському народу

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко висловила співчуття пакистанському народу у зв"язку з терактом, в результаті якого загинули десятки людей, в тому числі колишній прем"єр-міністр Пакистану Беназір Бхутто.

"В Україні з глибоким сумом дізналися про скоєний 27 грудня у місті Равалпінді терористичний акт, в результаті якого загинули десятки людей, в тому числі колишній прем"єр-міністр Пакистану Беназір Бхутто, а також багато людей отримали поранення", - йдеться у зверненні Ю. Тимошенко до прем"єр-міністра Пакистану Мохаммедміана Сумро, текст якого розміщено на Урядовому порталі.

"Ми поділяємо біль непоправних втрат громадян Вашої держави та рішуче засуджуємо тероризм у будь яких його проявах", - наголосила прем"єр-міністр України.

Вона висловила щирі співчуття всьому пакистанському народу, зокрема родинам і близьким загиблих, і побажала найскорішого одужання усім постраждалим в результаті цього злочину, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину « Тимошенко висловила співчуття пакистанському народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути