четвер, 23 червня 2011 00:45

"Звільнення Луценка трактуватимуть, як слабкість"

 

— Наші люди не довіряють судовій владі в принципі, — коментує результати дослідження Центру Разумкова політолог Вадим Карасьов, 55 років. — Вони не вважають судову гілку влади самостійною, а ставлять її в залежність від виконавчої. Люди чудово розуміють політичний підтекст справи Луценка. На тлі мільярдних розкрадань влади Луценкові  порушення з призначенням зарплати водію не є аж таким злочином.

Якщо влада випустить Луценка на поруки, під заставу чи ще якось, то вона за фактом підтвердить те, що люди вже висловили в опитуванні. Тож влада не хоче визнати цієї помилки. Вона вважає, що це — ознака слабкості. По-друге, влада хоче довести цю справу до кінця, до судового вироку, щоб показати, що вона послідовна, і що її найрадикальніші опоненти без будь-яких правових підстав можуть бути і будуть покарані. Якщо вже залякувати, то йти потрібно до кінця.

Зараз ви читаєте новину «"Звільнення Луценка трактуватимуть, як слабкість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути