середа, 29 серпня 2012 00:30

Журналіст сфотографувала будинок на воді на території резиденції "Межигір'я"

Автор: фото з сайта www.don-katalan.livejournal.com
 

Будинок на воді у вигляді середньовічного корабля сфотографувала журналіст, кандидат у депутати 33-річна Тетяна Чорновіл. Корабель стоїть в затоці Київського водосховища на території резиденції "Межигір'я", де живе президент України Віктор Янукович. 24 серпня Чорновіл потайки перелізла через паркан маєтку і кілька годин бродила територією, ховаючись від охоронців у кущах. Зрештою сама здалася охороні. У неї відібрали мобільний телефон із умонтованою фотокамерою. Знімки видалили. Однак Тетяна зберегла кілька фото. Як — не уточнює.

Уперше громадськість побачила зблизька нове гольф-поле Януковича, канали та фонтани, будинок на воді "Галеон". Плавучий дім призначений для бенкетів та відпочинку. Складається з кількох приміщень. Основне — це бенкетна зала з естрадою. На стінах та стелі — деревина цінних порід, позолота, підлога мармурова. Кажуть, спорудження "Галеону" обійшлося в 75 млн грн.

— Зовні все виглядало просто бомба, — ділиться враженнями Тетяна Чорновіл. — Дерево в позолоті, щогли позолочені. Думаю, вона справжня. Поряд стояли невеликі яхти, можливо, це катери. У тій зоні було дуже багато охорони.

Чорновіл балотується в нардепи від Об'єднаної опозиції по округу №120 у Львівській області. Проникнення на територію "Межигір'я" називає політичною акцією.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст сфотографувала будинок на воді на території резиденції "Межигір'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути