пʼятниця, 12 жовтня 2007 17:35

Закон про Кабмін переголосують

46-річна лідерка БЮТу Юлія Тимошенко погодилася, щоб президентові підпорядкувалися всі силові структури, переголосувати за закон про Кабмін та провести референдум щодо змін до Конституції. Про це вона повідомила вчора на прес-конференції.

Також Тимошенко каже, що нині Партія регіонів пропонує по $10 млн тим, хто не голосуватиме за кандидата на пост прем"єра від БЮТу та НУ-НС.

— У демократичних силах немає запроданців, — переконує лідерка БЮТу.

Разом із нею прийшли троє юнаків. Одному з них Юлія Володимирівна навіть поступилася своїм стільчиком. Сама ж стоїть поруч біля трибуни. Хлопці по черзі розповідають, що "Регіони" пропонували їм збирати заяви, в яких люди повинні були написати, що БЮТ пропонував за їхній голос по 150 грн, але не заплатив. За кожну зібрану заяву мали платити по 50 грн. Хлопці називають лише свої імена.

— Слава Богу, що в нас є громадяни, які готові викривати ці провокації, — додає Тимошенко. — Усі ті люди, які пришлють такі документи в Службу безпеки, прокуратуру, відповідатимуть за законом.

Зараз ви читаєте новину «Закон про Кабмін переголосують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути