Ексклюзиви
вівторок, 24 жовтня 2017 05:18

З будинку Олега Царьова хочуть вигнати переселенців

У чотириповерховому будинку колишнього народного депутата від Партії регіонів Олега Царьова в селищі Старі Кодаки під Дніпром 2014 року обладнали тимчасове житло для переселенців. Там мешкають шестеро біженців. Син екс-депутата Максим через суд вимагає виселити людей. Олег Царьов переховується в окупованому Криму.

28 серпня торік Господарський суд Києва арештував маєток екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка в селі Підгірці Обухівського району Київщини. Територія угідь — 2,5 га. Там розташовані двоповерховий дім господаря та гостьовий будинок. Є тенісні корти, японський сад. Із 2016 року маєток орендує бізнесмен із Києва. Захарченко втік до Москви.

Колишній голова Нацбанку Сергій Арбузов орендує житло в селі Дмитрівка Києво-Святошинського району. Договір укладений на 49 років і чинний досі. По периметру ділянки в 48 га встановлений триметровий бетонний паркан. Територію охороняє поліція. Маєток арештований. Арбузов переховується в столиці Росії.

Державне управління справами здає в оренду будинок колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова за 85 тис. грн. Дім на понад півтисячі "квадратів" у Кончі-­Заспі екс-прем'єр звів 2004 року. Взимку 2014-го втік до Москви.

Маєток колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка — на території національного парку "Білоозерський" у Переяслав-Хмельницькому районі Київщини. Має площу 1,5 га. З 2014 року його охороняє поліція.

Зараз ви читаєте новину «З будинку Олега Царьова хочуть вигнати переселенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути