вівторок, 20 грудня 2011 07:45

Юрій Луценко схуд на п'ять кілограмів

Стан здоров'я екс-міністра внутрішніх справ 47-річного Юрія Луценка погіршився. Про це каже його дружина — 46-річна Ірина Луценко:

— На день народження (14 грудня. — "ГПУ") Юрі стало дуже погано й до нього приходила медкомісія. Кололи знеболювальне. Юра скинув кілограмів із 5. Комісія у складі шести чоловік обстежила його і сказала, що необхідно зняти "раздражитєль". На що Луценко сказав: "Треба зняти з посади президента Януковича як єдиного подразника мого здоров'я".

Комісія підтвердила ті самі хвороби, що й раніше — криптогенний цироз печінки з портальною гіпертензією і варикозом вен стравоходу, за результатами обстеження.

— Додали також гастрит — тобто запалення шлунку і шлункового тракту, — каже Ірина Луценко. — Я так розумію, що в нього може відкритися виразка. Знову написали перелік обстежень: УЗД, ковтання зонду. Запропонували менше нервуватися й класти під язик валідол. Я попросила, щоб медкомісія знову взяла в чоловіка аналізи на цукор і зважила, тому що в нього загострився цукровий діабет.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Луценко схуд на п'ять кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути